Over Buylocal.nl

Vroeger en NU
Waar vroeger door consumenten werd gezocht op (winkel)naam in het telefoonboek en zich bij een winkelbezoek liet informeren, heeft de consument zicht tegenwoordig goed geïnformeerd en weet nu exact welk artikel of merk ze wil en komt bij deze zoekactie direct uit in een webwinkel. De koopimpuls is daarna groot. Gemak van bestellen en prijs vergelijk zijn belangrijk.

Echter worden de prijzen niet vergeleken met het royale aanbod van de lokale winkelier. Deze zijn op dit moment niet eenvoudig te vergelijken met de diverse internet winkels. Hier begint Buylocal. Gemak van bekijken, voorraad inzien, prijsvergelijk, lokaal vertrouwd servicepunt, bestellen, afhaalpunt en gemakkelijk retourneren. De winkelstraat heeft alles wat een internetshopper zoekt.

Buylocal ondersteunt uw marketing
Onderzoek wijst uit dat het aantal lokale zoekopdrachten naar artikelen sterk stijgt. Merendeel van de lokale zoekacties is mobiel en dus lokaal. Daar ligt de kracht van een lokale winkelier! Wat is er fijner dan direct de winkel te vinden met uw gewenste artikel of kledingmaat op voorraad, ook in een vreemde plaats!

Cross channel verkoop
De voordelen van een multichannel strategie zijn erg groot. Uw klanten weten u niet alleen online te vinden maar ook offline. 

Veiligheid boven alles.
Voor veel consumenten is de drempel voor het kopen in een webwinkel, mede door de vele berichten van internet fraude, hoog. Door het kopen in een (web)winkel van een vertrouwde lokale ondernemer valt deze drempel weg. 

Extra gemak.
Buylocal.nl geeft standaard de mogelijkheid om op extra winkel eigenschappen te zoeken die u voor uw winkel kunt opgeven; o.a. gratis bezorging, rolstoel vriendelijkheid, nog even een postzegel kopen? Alles om winkelen voor iedereen makkelijk en plezierig te maken.

Makkelijk
U heeft het druk genoeg met de dagelijkse gang van zaken in uw winkel. Het buylocal systeem geeft u het voordeel dat alleen uw voorraad actueel hoeft te houden door het aanslaan op een kassa (POS) bij verkoop.

Winkeliers die nog geen voorraad administratie hebben kunnen gratis en zonder aanvullende voorwaarden het Dolibarr systeem gebruiken waarvoor alleen een computer of laptop noodzakelijk is. U heeft dan ook direct een kassa (POS) systeem. Zie de demo 


Contact:

e-mail marco.a.engel@gmail.com
kvk Drenthe 04074959